Uw badkamer renoveren

Haarman maakt voor elke portemonnee een passende badkamer.

U wilt uw badkamer verbouwen dan bent u op zoek naar Haarman. Uw badkamer renoveren of een compleet nieuwe badkamer realiseren, wij staan bekend om onze jarenlange expertise en ervaring en gaan geen uitdaging uit de weg. Van een functionele budget badkamer tot een luxe badruimte wij maken ze, met de ongeëvenaarde service en garantie die u van ons gewend bent.
Bent u van plan om uw sanitair te vernieuwen? Of wilt u aanpassingen doorvoeren in uw bestaande badkamer of toiletruimte? Wij combineren de juiste materialen met veilige oplossingen zodat u weer jaren vooruit kunt.

 

inloopdouche
inloopdouche

Kies voor vertrouwen en zekerheid, kies voor Haarman.

Werkzaamheden

Het maken van een nieuwe badkamer of uw badkamer renoveren, het wordt door ons van A t/m Z geheel in eigen beheer gerealiseerd. Van het ontwerpen van de badkamer, het aanbrengen van de tegels tot het monteren van verlichting in uw nieuwe plafond. De werkzaamheden worden niet onderbroken en u houdt dezelfde monteurs die u constant op de hoogte houden van de ontwikkelingen. U geeft aan wat u wilt en Haarman zorgt ervoor, heeft u geen idee van de mogelijkheden dan zorgt Haarman voor een gedegen advies.

 

badkamer renoveren
badkamer renoveren

Uitzoeken

Het aanbod aan sanitair is groot en wij kunnen niet alles laten zien, daarom werken wij samen met de showroom van Plieger. Hier kunt u met een afspraak in alle rust uw sanitair uitzoeken en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

 

Haarman is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1926 en is daarmee al ruim 90 jaar actief in de installatiewereld. Haarman behoort daarmee tot de oudste bedrijven in dit vakgebied van Nederland!

Bent u al geïnteresseerd? Bij Haarman geven wij u graag meer uitleg en informatie over badkamers en komen vrijblijvend langs voor een offerte.