CV ketel installeren, repareren of vervangen?remeha-calenta (1)

Wanneer uw cv ketel kapot is of er is een storing, dan is het lastig om zelf te bepalen wat slim is: moet de ketel worden vervangen of moet deze worden gerepareerd? Haarman adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u gekozen voor vervanging dan kan Haarman voor elke woonsituatie een passende cv ketel installeren. Bovendien regelen wij de installatie optimaal in. Deskundig en met 2 jaar volledige garantie.

Spoedvervanging

Indien uw cv ketel niet meer te repareren is en u wilt graag snel een nieuwe ketel. Geen probleem! Haarman kan binnen 48 uur uw nieuwe  cv ketel installeren. Maar ook als uw cv-ketel nog werkt, kan het een goed idee zijn om hem te vervangen. Want een cv ketel die ouder is dan 15 jaar kan zoveel energie verbruiken dat u beter af bent met een nieuwe HR ketel. Het installeren van een nieuwe cv-ketel duurt maar één dag. Zo kunt u snel genieten van een comfortabele woning.

 

Energielabel

energielabel_woningenElk huis in Nederland heeft tegenwoordig een Energielabel. Dit label geeft aan hoe energiezuinig uw huis is. Een belangrijk item voor dit label is uw ketel. Met een oude cv ketel krijgt u een lager Energielabel dan met een nieuwe HR ketel. Het Energielabel is steeds belangrijker voor de waarde van uw huis. Door uw cv ketel te vervangen, kunt u dus de waarde van uw huis verhogen of uw huis makkelijker verkopen.

 

Welke ketel is het meest geschikt voor mijn situatie?

Indien u zelf alvast vooronderzoek wilt doen, moet u weten waar u rekenschap mee moet houden. Het aanbod van CV ketels is zo divers dat het lastig kan zijn een passende ketel te selecteren. De ketelwijzer helpt u snel op weg. In slechts 5 stappen krijgt u een advies waarmee u gericht op zoek kan gaan naar de juiste ketel. Hierna kunt u zich verder laten informeren door Haarman voor de meest geschikte cv ketel.

Voordelen nieuwe cv ketel

Tussen de twaalf en vijftien jaar is het toch wel tijd om afscheid te nemen van uw cv ketel. Om te voorkomen dat u ineens in de kou zit, is het het overwegen waard om uw cv-ketel voortijdig door ons te laten vervangen, kijkt u maar eens naar de voordelen

  • zuiniger stoken
  • vakkundige installatie
  • minder kans op storingen
  • schonere verbranding dus beter voor het milieu
  • Nieuw energielabel