Wist u dat: een split airco de ruimte niet alleen kan verkoelen, maar tevens ook ontvochtigt, ventileert en zelfs in de winter kan verwarmen!

Niets is zo fijn dan tijdens de hete zomer te kunnen slapen, wonen en werken in heerlijk verkoelde ruimtes. Een goede airco installatie is daarom een must. Graag adviseren wij u bij de keuze van een airco installatie, wij plaatsen deze en verzorgen daarna ook de service en het onderhoud van de door ons geplaatste airco’s.

Een energiezuinige airco kopen

Airconditioning
Airconditioning

In het aanbod vindt u airco’s van diverse merken, zoals Remeha, Daikin en Haier. Dit zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten, maar dit zijn ook nog eens duurzame en energiezuinige

airco’s. Dit komt onder andere doordat de airco’s beschikken over een invertersysteem. Hiermee wordt het vermogen constant bijgesteld waardoor het energieverbruik wordt verminderd. Bovendien kunnen de airco’s zowel koelen als verwarmen!

Airco installatie

Haarman is een F-gassen BRL 100 gecertificeerd bedrijf en weet precies hoe te werk te moeten gaan om de airco op de juiste manieren te installeren. Zo kun jij snel genieten van heerlijke

verkoeling in huis met een optimaal rendement van je airco systeem.

Airco onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier van je airco systeem te kunnen houden, is het onderhouden van je airco systeem van groot belang. Er komt door gebruik namelijk vuil en stof in het systeem waardoor bacteriën zich in de ruimte kunnen verspreiden. Door regelmatig het systeem te laten onderhouden, kan dit voorkomen worden.

 

Kiwa gecertificeerd
Kiwa gecertificeerd


Haarman is een F-gassen BRL 100 gecertificeerd bedrijf.

Ons F-Gassencertificaat toont aan dat wij een hoogwaardige kwaliteit bieden op het gebied van warmtepompen en airco’s en bovendien voldoen aan de Europese en Nederlandse wettelijk gestelde eisen.