Waterontharder Enschede

 

Een waterontharder is de oplossing voor uw kalkprobleem!

U hoeft niet verder te zoeken, Haarman levert de oplossing voor uw kalkprobleem!
Een waterontharder ontkalkt en voorkomt vervuiling, verkorte levensduur van apparaten, ergernis en schade door agressieve schoonmaakmiddelen en zorgt bovendien continu voor heerlijk zacht water. Uw voordelen zijn legio!

 

Waterontharder vanaf € 995,00 incl. installatie

Met een waterontharder is kalkaanslag voorgoed verleden tijd. Geniet per direct van zacht water. U merkt dit tijdens het douchen, de was, het koffiedrinken en het autowassen. Kortom, tal van voordelen. Onze waterontharders staan bekend om kwaliteit en eenvoud. Met een harsinhoud van 5 t/m 18 liter is er voor ieder huishouden een geschikte waterontharder.

anti kalk

 

 

 

Het kalkprobleem

Ons standaard leidingwater bevat in heel veel gebieden een hoge concentratie kalk. Kalk is een steensoort afkomstig uit ons grondwater. Zodra de kalkdeeltjes opdrogen, wordt het een
vaste stof en hecht het zich muurvast op sanitair en in waterverbruikende apparatuur.

Uw sanitair in badkamer, keuken en toilet hebben hieronder te lijden en dienen met regelmaat ontkalkt te worden. Vervuiling, verkorte levensduur, ergernis en schade door agressieve schoonmaakmiddelen zijn het gevolg.
Ook uw huishoudelijke apparatuur zoals was- en vaatwasmachine, CV-ketel, heetwaterkraan en stoomoven ondervinden ergerlijke hinder van deze kalkaanslag. Een verhoogd chemie- en energieverbruik, verminderde werking en verkorte levensduur treden op.

 

Een waterontharder verlengt de levensduur

Sanitair: zacht water voorkomt schadelijke kalkaanslag in en op uw sanitair en verlengt de levensduur.
Uw sanitair blijft schoner en hoeft minder vaak en minder intensief gereinigd te worden.
Agressieve ontkalkingsmiddelen (die uw sanitair en huid aantasten) zijn overbodig!
Huishoudelijke apparatuur en machines: onderdelen zoals verhittingselementen in uw was en vaatwasapperatuur, afsluiters en sensoren zijn niet meer onderhevig aan extreme slijtage door kalkaanslag en hebben een efficiënte werking.
Omdat het water veel zachter is, is het ook nog eens aangenamer voor uw huid en hebben mensen met een droge huid of eczeemklachten er veel baat bij.

Een waterontharder bespaart op uw arbeid en uitgaven

verschil kalk
verschil met waterontharder

Energie: kalkloze verhittingselementen hebben een lager energieverbruik.
Chemie: wasmiddelen, wasverzachter, vaatwasmiddelen, reinigings- en desinfectiemiddelen zijn in een sterk verlaagde dosering te gebruiken. Ontkalkingsmiddelen zijn volledig verbodig!   Kalkloos sanitair, apparatuur en machines hoeven minder vaak gereinigd en minder intensief onderhouden te worden.

Verlaagt uw gebruikskosten

Zacht water voorkomt reparatie- en onderhoudskosten als gevolg van kalkafzetting aan uw sanitair, huishoudelijke apparatuur en machines. Onnodige en ergerlijke defecten – met hoge reparatiekosten als gevolg – worden voorkomen!

Verbetert het eindresultaat

Kalkloze onderdelen in uw apparatuur en machines hebben een hogere efficiëntie en leveren een voordeliger en beter eindresultaat op. Zacht water smaakt heerlijk en is gezond. Het is een goede basis voor een natuurgetrouw kopje koffie of thee, zonder vliesje en aanslag in uw kopje. Zacht water gaat huiduitdroging en huidirritaties tegen en geeft een heerlijk zachte huid. Een waterontharder voorkomt veel onnodige ergernis en levert u financieel ook voordeel op!