Haarman Monoblock Specialist voor een airco zonder buitenunit

Een monoblock airco wordt steeds populairder. Dat is niet gek. De zomers worden warmer en een vaste airco is nog best duur. Een monoblock, ook wel airco zonder buitenunit genoemd, is ook nog een stuk goedkoper in de aanschaf. Een groot voordeel ten opzichte van de split-unit airco, en zeker geschikt voor het koelen van een gemiddelde ruimte.

Wat is een Monoblock Airco?

Een monoblock airconditioner biedt uitkomst wanneer u opziet tegen de installatie van een split unit airco. De monoblock airco’s bestaan enkel uit één deel en zijn door uzelf te installeren. Ze worden ook vaak aangeduid als airco zonder buitenunit.

De monoblock airco kan in huis geïnstalleerd worden tegen een buitengevel. Door middel van 1 of 2 ventilatiegaten in de muur, kan het zijn werk al doen. Dit betekent dat er geen buitenunit geplaatst hoeft te worden. Een monoblock is daarnaast onderhoudsvriendelijker.

Door de afwerking aan de buitenkant van uw woning enkel met ventilatieroosters heeft u geen last van de doorn in het oog die de afzuiging van een split unit kan veroorzaken. Daarnaast zal er bijna geen geluidsoverlast door de afzuiging worden veroorzaakt buiten uw woning. Dit is voor uw directe omgeving een groot voordeel.

De monoblocks voeren wij in diverse modellen, waarvan sommige modellen in SF (alleen koelen)en in de zogenaamde HP (Heat Pump) modellen die kunnen koelen én verwarmen.

 

Olimpia Splendid Unico Air 8 HP - BluebootOlimpia Spl. Unico Air 8 HP Monoblock Airco | VSA