De douche wc reinigt uw onderlichaam met warm water.

douche wc
douche wc

Bij het handen wassen, het douchen of het baden. Water zorgt altijd voor een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. Met een douche wc van Haarman ervaart u dit weldadige effect, telkens als u het toilet gebruikt.

Geberit AquaClean
Geberit AquaClean

Een simpele druk op de knop en de douchewc reinigt uw onderlichaam met warm water. De aangename douchestraal zorgt voor een grondige reiniging en een onvergelijkbaar gevoel van frisheid

Afhankelijk van het model dat Haarman kan aanbieden kunt u van nog meer hygiëne en comfort genieten met de beschikbare extra verwenfuncties. Zo is er onder meer de oscillerende douche (waarbij de douchearm heen en weer beweegt), de pulserende massagedouche een zachte ladydouche en een warme luchtfohn. De intensiteit van de douchestraal en verschillende andere functies kunnen naar persoonlijke voorkeur individueel worden ingesteld.

Haarman kan een douche wc vrij over het algemeen simpel plaatsen, over het algemeen wordt de bestaande closetzitting vervangen door de douche wc. Ook bestaan er complete toiletsystemen, inbouw of staand, voor comfort of medische redenen. de waterleiding zal moeten worden aangepast en een elektra aansluiting is altijd benodigd.

Het doucheprincipe: zo werkt het

Het principe achter de douchewc’s is heel eenvoudig: met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. Comfortabel terwijl u zit en bijzonder hygiënisch.

De intensiteit van de douchestraal kunt u zelf instellen. Na de douchefunctie wordt automatisch de fohn ingeschakeld.

Nooit meer je handen gebruiken, geen papier meer! Wie dat frisse, schone gevoel eenmaal heeft ervaren, wil het niet meer missen.

Ook in 1 dag uw wc vervangen?

Wilt u ook de hele dag dat ultieme schone gevoel hebben? Laat Haarman dan nu binnen 1 dag je wc veranderen in een Geberit AquaClean douchewc. Om te weten of het bij u in 1 dag kan, komen wij graag bij u om te kijken naar de situatie.

 

 

Ingebouwde föhn en andere functies

De basisvorm van een douchetoilet is die waarbij uw onderlijf gereinigd wordt met warm water. Maar deze toiletvorm wordt uitgebreid met steeds meer functies, zoals

  • Verwarmde toiletzitting
  • Automatische reiniging van de zitting na gebruik
  • Softclose-functie waardoor de zitting langzaam daalt
  • Pulserende waterstraal
  • Föhn die uw onderlijf droogt na gebruik van het douchetoilet

Compleet douchetoilet of opzetzitting

Een douchetoilet kan als complete oplossing worden aangeschaft, maar er zijn ook zittingen verkrijgbaar met een douchetoilet-functie. Die kunnen dan op uw bestaande toiletpot worden gemonteerd.

douche wc
douche wc

 

Bent u al geïnteresseerd?

Bij Haarman geven wij u graag meer uitleg en informatie over Douche wc’s en komen vrijblijvend langs voor een offerte.