haarman Thuiscomfort

Haarman is partner van thuiscomfort 

Comfortabel wonen in uw eigen huis

 

comfortabel wonen
comfortabel wonen

Eigenlijk wil iedereen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook als door omstandigheden of het ouder worden de behoefte aan zorg toeneemt, willen we graag op een comfortabele en veilige manier thuis blijven wonen. Wanneer u zich gaat verdiepen in de mogelijkheden om comfortabel te blijven wonen komen er veel vragen

  • hoe kan ik mijn woning laten aanpassen?
  • kan ik thuis comfortabel wonen zodat ik niet hoef te verhuizen?comfortabel wonen
  • welke mogelijkheden zijn er?
  • bestaat er vergoeding?
  • wie helpt met verbouwen?

Haarman helpt u prettiger te wonen

Haarman is een toonaangevend specialist in het realiseren van comfortabel wonen en aanpassingen in Zorg en Comfort. Haarman werkt reeds ruim 30 jaar samen met gemeentes, zorginstellingen, woningcorporaties en particulieren op het gebied van aanpassingen en heeft al menigeen prettiger laten wonen.

Of het nu om medische redenen gaat of om praktische redenen. Haarman kent en volgt het programma van eisen in de Zorg secuur, heeft korte lijnen met het WMO en een zeer groot netwerk van deskundige partijen. Tevens is Haarman leverancier van speciale producten zoals; balkon en galerij verhogingen op flats, drempelhulpen voor de woning, bergingen voor scootmobielen, badliften, onderspoelinstallatie’s, tilliften enz.

Indien u nieuwsgierig bent naar de meest gangbare producten kijkt u dan een op onze prijslijst, mist u iets of heeft u tips? mail ons wij horen het heel graag.

Hulp en Zorgartikelen

Eigenlijk wil iedereen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook als door omstandigheden of het ouder worden de behoefte aan zorg toeneemt, willen wij u helpen om op een comfortabele en veilige manier thuis te blijven wonen. Voor hulp en zorgartikelen is Haarman uw beste aanspreekpunt.

Wanneer u advies wilt inwinnen twijfel dan niet maar neem contact met ons op. Heeft u besloten om over te gaan tot opdracht dan voert Haarman deze met genoegen voor u uit. Vakkundig, op aangename tijden en met 2 jaar garantie op het door ons geleverde werk

Bent u al geïnteresseerd? Bij Haarman geven wij u graag meer uitleg en informatie over comfortabel wonen en komen vrijblijvend langs voor een offerte.

 

.