haarman Thuiscomfort

Haarman maakt uw woning drempelvrij!

U wilt in en om uw huis graag vertrouwd en veilig wonen. Drempels, dorpels en hoogteverschillen kunnen een obstakel of een lastige hindernis worden wanneer u slecht ter been bent of wanneer u gebruik maakt van een rolstoel of rollator. Haarman maakt uw woning drempelvrij! Vaak kunnen wij op een relatief eenvoudige manier deze hindernissen voor u wegnemen, dankzij de grote verscheidenheid aan producten uit ons assortiment hebben wij ook voor u de ideale drempelhulp of drempelplaat, bovendien plaatsen wij deze perfect op maat. Daarnaast hebben wij ook mobiele hellingbanen en een groot assortiment met antislip producten, voor de veiligheid maar ook ter verfraaiing van uw balkon en galerij.

Drempelvrije badkamer

Een bad of een hoge douchebak is niet altijd praktisch en soms zelfs onveilig. In- en uitstappen is soms onmogelijk of wordt steeds lastiger. En u loopt het risico op uitglijden. Heeft u er weleens over nagedacht om uw badkamer veiliger te maken, maar ziet u op tegen een langdurige renovatie met veel overlast en stof? De oplossing kan eenvoudiger zijn dan u denkt. Wij geven u graag meer uitleg en informatie over drempelvrij douchen en komen vrijblijvend langs voor een offerte.

Minder ongemak meer vrijheid en een zelfverzekerd gevoel met een drempelhulp van Haarman.

drempelhulp
drempelhulp

Een kleine drempel kan een flinke obstakel zijn, om dit op te lossen hoeven er niet altijd ingrijpende woningaanpassingen te worden uitgevoerd. Een drempelhulp ofwel drempelplaat is de oplossing om gemakkelijker drempels te nemen met bijvoorbeeld uw rolstoel, rollator, scootmobiel, scooter of een karretje.
Er zijn meerdere soorten en maten drempelhulpen verkrijgbaar. De voor u geschikte maat en uitvoering is afhankelijk van de hoogte van uw drempel.

 

Rolstoelgebruik

Vaak moeten rolstoelgebruikers die bijvoorbeeld een auto of bus moeten instappen om hulp vragen. Echter, is dit niet altijd mogelijk. Een drempelhulp of drempelplaat is vanwege de hoogte hiervoor te klein. Haarman Installatietechniek heeft speciaal voor de rolstoelgebruiker pasklare oplossingen in het assortiment. Wij leveren naast drempelhulp ook lichtgewicht oprijplaten. Met een oprijplaat neemt u zelf uw eigen hulp mee. De oprijplaten zijn licht van gewicht en op te vouwen tot een comfortabele maat voor u om mee te nemen. De opvouwbare oprijplaat is in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

 

Galerijen en balkons

Evlonder, tapijt, met vrouwen ophoging bij uw voordeur op de galerij is in een handomdraai geplaatst door middel van een zogenaamde hellingsbaan met vlonder. De vlonder en hellingbaan worden afgewerkt met speciale antislip tapijt. Het systeem voert regenwater goed af en het materiaal doorstaat de temperatuurschommelingen door het jaar heen. De vlonder en hellingbaan zijn gemakkelijk schoon te houden en het geluid wordt gedempt, zodat u geen last hebt van passanten die over de hellingbaan lopen.

Wij hebben reeds al meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en leveren van drempelhulpen voor particulieren, zorginstelingen, woningbouw en gemeentes. Wij hebben dan ook voor u de geschikte drempel oplossing. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw drempel hulp zelf te plaatsen, dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u doen!

 

 

Bent u al geïnteresseerd? Bij Haarman geven wij u graag meer uitleg en informatie over drempelhulpen en komen vrijblijvend langs voor een offerte.