haarman Thuiscomfort

Haarmanzorg prijslijst hulp en zorgartikelen

 

Download hier in Pdf Haarmanzorg prijslijst particulier 2023

Hulp en Zorgartikelen

Eigenlijk wil iedereen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook als door omstandigheden of het ouder worden de behoefte aan zorg toeneemt, willen wij u helpen om op een comfortabele en veilige manier thuis te blijven wonen. Voor hulp en zorgartikelen is Haarman uw beste aanspreekpunt.

Er zijn de laatste jaren forse bezuinigingen doorgevoerd op zorgartikelen in de zorg. Deze bezuinigingen hebben ervoor gezorgd dat die het zorgpakket voor veel mensen onoverzichtelijk maken. Wij merken op dat mensen hierdoor steeds vaker met vragen komen te zitten als; Wat kost wat? Waar moet ik heen? Heb ik nog recht op vergoeding? Wie kan mij hierbij helpen?
Mensen krijgen te maken met eigen bijdragen, moeilijke berekeningen gebaseerd op inkomen en uitgaven. Een klacht is dat mensen vaak het gevoel krijgen in een molen van verschillende instanties te zijn gekomen met nog meer verschillende aanspreekpunten. Veel mensen zien hierdoor vaak door de bomen het bos niet meer.

 

Mensen willen graag een goed aanspreekpunt

handgreep
handgreep

Haarman heeft deze problemen bestudeerd en is dan ook samen met klanten en een netwerk van verschillende instanties om de tafel gaan zitten om te kijken naar een ideale oplossing. Deze oplossing is volgens al deze partijen zeer eenduidig; Mensen willen graag een goed aanspreekpunt met ruime ervaring en verstand van zaken die kwaliteit kan leveren voor een scherpe prijs. Ook willen ze graag van tevoren weten wat iets ongeveer kost.

 

 

Haarman heeft hiervoor een reeks Zorgartikelen die is terug te vinden zijn in onze prijslijst

Wij hebben hiervoor een reeks gangbare Zorgartikelen die te vinden zijn in onze prijslijst, de materialen die worden aangeboden zijn allen van topkwaliteit, voldoen aan alle keurmerken en nog belangrijker ze zijn evenals de plaatsingskosten zeer scherp in prijs.

Het is dan ook ons streven om voor u het aanspreekpunt en leverancier te zijn.

 

Wat kunt u vinden in deze prijslijst?

Haarman biedt u in deze prijslijst de meest gangbare zorgartikelen aan, mist u iets of heeft u tips? mail ons wij horen het heel graag.

hieronder een kort overzicht:

douchestoel
douchestoel
  • verhoogd toilet
  • handgrepen
  • toiletbeugels
  • opklapbare beugels
  • douchestoelen
  • antislip vloeren

 

 

 

Bent u al geïnteresseerd?

Bij Haarman geven wij u graag meer uitleg en informatie over zorgartikelen en komen vrijblijvend langs voor een offerte.