haarman Thuiscomfort

Haarmanzorg prijslijst

 

Download hier in Pdf  Haarmanzorg prijslijst 2018

Algemene informatie over onze prijslijst

Er zijn de laatste jaren forse bezuinigingen doorgevoerd in de zorg. Deze bezuinigingen hebben ervoor gezorgd dat die het zorgpakket voor veel mensen onoverzichtelijk maken. Wij merken op dat mensen hierdoor steeds vaker met vragen komen te zitten als; Wat kost wat? Waar moet ik heen? Heb ik nog recht op vergoeding? Wie kan mij hierbij helpen?
Mensen krijgen te maken met eigen bijdragen, moeilijke berekeningen gebaseerd op inkomen en uitgaven. Een klacht is dat mensen vaak het gevoel krijgen in een molen van verschillende instanties te zijn gekomen met nog meer verschillende aanspreekpunten. Veel mensen zien hierdoor vaak door de bomen het bos niet meer.

 

Mensen willen graag een goed aanspreekpunt

handgreep
handgreep

Haarman heeft deze problemen bestudeerd en is dan ook samen met klanten en een netwerk van verschillende instanties om de tafel gaan zitten om te kijken naar een ideale oplossing. Deze oplossing is volgens al deze partijen zeer eenduidig; Mensen willen graag een goed aanspreekpunt met ruime ervaring en verstand van zaken die kwaliteit kan leveren voor een scherpe prijs. Ook willen ze graag van tevoren weten wat iets ongeveer kost.

 

 

Haarman heeft hiervoor een visie ontwikkeld die is terug te vinden in deze prijslijst

Wij hebben hiervoor een visie ontwikkeld die is terug te vinden in deze prijslijst, de materialen die worden aangeboden zijn allen van topkwaliteit, voldoen aan alle keurmerken en nog belangrijker ze zijn evenals de plaatsingskosten zeer scherp in prijs.

Het is dan ook ons streven om voor u het nieuwe aanspreekpunt en leverancier te worden op dit gebied. Download hier uw Haarmanzorg prijslijst 2016-2 in Pdf

 

Wat kunt u vinden in deze prijslijst?

Haarman biedt u in deze prijslijst de meest gangbare producten aan, mist u iets of heeft u tips? mail ons wij horen het heel graag.

hieronder een kort overzicht:

douchestoel
douchestoel
  • verhoogd toilet
  • handgrepen
  • toiletbeugels
  • opklapbare beugels
  • douchestoelen
  • antislip vloeren

 

 

 

Bent u al geïnteresseerd?

Bij Haarman geven wij u graag meer uitleg en informatie en komen vrijblijvend langs voor een offerte.