De tijd van de standaard radiatoren is voorbij.

Haarman heeft een uitgebreide collectie radiatoren in het programma van topmerken als: Radson, Vasco en Jaga, merken die gespecialiseerd zijn in innovatieve warmtetechniek.

radiatorjaga tetra radiatorJaga Mini radiator

Haarman heeft een uitgebreide collectie radiatoren in het programma

Hoe groot moet mijn nieuwe radiator zijn?

Wilt u een nieuwe radiator en benieuwd hoe groot deze moet zijn, en hoeveel vermogen de nieuwe radiator nodig heeft? Op de Radson producten calculator kunt u precies uitrekenen welke radiator het beste in uw situatie past.

Waar radiator plaatsen?

U wilt graag tuindeuren maar waar laat u de radiator? Haarman levert radiatoren die vertikaal kunnen worden geplaatst dus links en rechts van de deur. Of u overweegt een convectorput maar hoe zit het met de aansluitingen? wij zorgen voor de oplossing.

radiatoren zijn er in alle maten en uitvoeringen; moderne gladde radiatoren, miniconvectoren voor de kleine ruimte, de designradiatoren puur als eyecatcher en uiteraard standaard radiatoren.

De radiatoren worden standaard geleverd in de kleur RAL 9016 (verkeerswit) maar vrijwel elke kleur is mogelijk. U wilt uw radiator vervangen? Haarman komt bij u thuis inmeten, berekend de nodige capaciteit en kan u vertellen wat het kost wanneer u deze laat plaatsen.