loodgieter2Loodgieter in Enschede nodig? Bel 053 4324476.

U kunt bij ons terecht voor diverse loodgieters werkzaamheden in Enschede en omstreken op het gebied van sanitair en centrale verwarming. Voor het vervangen van een lekkende kraan, wanneer het water niet meer warm wordt of uw toilet doorloopt!  Ook voor Gas, Water en Riool werkzaamheden in en rondom het huis staan wij graag voor u klaar. Ook voor de aanleg van nieuw leidingwerk zijn wij de loodgieter die u zoekt.

Haarman is de loodgieter in Enschede en al jaren gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van badkamers, sanitair, verwarming en installatiematerialen. Haarman is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1926 en is daarmee al 90 jaar actief in de installatiewereld. Haarman behoort daarmee tot de oudste bedrijven in dit vakgebied van Nederland.

   sterkin haarman

Kiwa gecertificeerd
Kiwa gecertificeerd

Monteur nodig? Haarman is al 90 jaar Loodgieter in Enschede  

Haarman levert en plaatst voor particulieren, bedrijven, woningbouw en (gemeentelijke) instellingen. Haarman volgt nauwkeurig de techniek en ontwikkelingen van vandaag en morgen maar houd zich vast aan de traditie van een familiebedrijf waarbij u als klant centraal staat in het hele project. U geeft aan wat u wilt en Haarman zorgt ervoor, heeft u geen idee van de mogelijkheden dan zorgt Haarman voor een gedegen advies en u weet; Haarman levert waterdicht maatwerk