Haarman maakt gladde oppervlaktes Antislipantislip

Nog dagelijks gebeuren er helaas veel ongevallen door het uitglijden op gladde vloeren. Voorbeelden hiervan zijn badkamers, galerijen, entrees, zwembaden, keukens of portieken. Vooral die plekken waar gladheid kan leiden tot pijnlijke uitglijders en valpartijen, zowel binnen als buiten, is er een eenvoudige, doeltreffende én betaalbare oplossing: Een Haarman antislip behandeling.

Waarom een Haarman Antislip behandeling?

Haarman maakt al jaren antislip vloeren voor de Gemeente Enschede (WMO) en woningcorporaties zoals de Woonplaats, Ons Huis, Domijn en heel veel particulieren. Een Haarman antislip behandeling op gladde vloeren is er voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Test rapportage
Er wordt door ons een stroefheids meting voor en na de behandeling uitgevoerd, een testrapport hiervan wordt meegeleverd.

Antislip Badkamer

Haarman Antislip behandeling kan worden toegepast in uw badkamer. Bent u zelf bang om uit te glijden in de badkamer? Of maken ouderen en kinderen vaak gebruik van de badkamer? Met een Haarman Antislip behandeling hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Een Haarman Antislip behandeling kan worden toegepast in elke badkamer of sanitaire ruimte, daarnaast geeft Haarman een jarenlange garantie af.

 

Prijzen en tarieven

Tegen geringe kosten komen onze medewerkers bij u langs voor een behandeling van uw badkamervloer, uw betegelde doucheruimte, uw douchebak of ligbad. de antislip behandeling is transparante en wordt heel eenvoudig over uw bestaande tegels aangebracht, zonder verlies van kleur of motief. Na slechts enkele uren bent u verzekerd van een slip-vaste vloer en behoren pijnlijke uitglijders met kwalijke gevolgen tot het verleden!
Deze behandeling heeft een verwachte levensduur van tussen de 7 en 10 jaar, u heeft er dus geen omkijken meer naar.
Een klein bedrag, maar een belangrijke investering in uw eigen veiligheid. De kosten die een valpartij met zich meebrengt zijn vele malen hoger, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw omgeving.
Op deze website leest u er alles over.

Een antislip behandeling kan al vanaf 1 vierkante meter!

Prijs tot 6 m² : € 225,-thuiscomfort
Meerprijs boven 6 m² : € 32,50/m²
Douchebak : € 225,-
Ligbad : € 225,-
Geen hak, breek of sloopwerk!
Genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW.

Bent u al geïnteresseerd? Bij Haarman geven wij u graag meer uitleg en informatie over comfortabel wonen en komen vrijblijvend langs voor een offerte.