Closetzitting

Bij de aankoop van een nieuw toilet wordt uw beslissing meestal niet bepaald door de toiletzitting. En vaak komt een toiletzitting er gewoon bij of u koopt er een die er goed uitziet.
Perfect voor uw nieuwe toilet.
Als u een bijpassende toiletzitting zoekt voor uw nieuwe toilet, controleer dan of deze goed op het toilet past. De zitting moet niet alleen mooi passen bij het closet, maar ze moet comfortabel zitten en vervaardigd zijn uit een duurzame kwaliteit.

Veel van onze toiletzittingen hebben ook praktische functies die het dagelijks leven vergemakkelijken en hygiënischer maken zoals softclose closetzittingen, closetzittingen met quick release voor het makkelijk schoonmaken en topfix bevestiging voor het montage van bovenaf.

closetzitting

Welke closetzitting past op mijn toilet?

Om na te gaan welke zitting het best op uw toilet past kunt u hier kijken, u vult de maten en/of uitvoering in en ziet vervolgens welke closetzitting past, u kunt deze bestellen via onze website of halen bij ons in de winkel. Mocht deze closetzitting onverhoopt niet op voorraad zijn is de levering vaak 1 dag.

Hoe een toilet schoonmaken?

Om uw porselein duurzaam te laten glimmen en uw dierbare toiletzitting in optimale vorm te blijven houden, geven we enkele eenvoudige schoonmaaktips voor het toilet.

Het schoonmaken van een toilet is niet irrelevant omdat u het materiaal en de glanzende finish van de toiletzitting kunt beschadigen indien u een van de talrijke commercieel verkrijgbare reinigingsmiddelen niet correct gebruikt.

Eenvoudige tips voor het schoonmaken van een toilet
Alvorens u een toilet schoonmaakt, is het een goed idee om rubberen handschoenen aan te trekken om uw handen te beschermen en de verspreiding van bacteriën tegen te gaan.
Begin door met de toiletborstel het water uit het toilet weg te duwen. Zo kunt u de bodem van het toilet gemakkelijker reinigen. Bovendien zal het reinigingsmiddel beter werken wanneer het onverdund blijft.

Mors geen toiletreiniger op de toiletzitting

Gebruik een toiletreiniger voor de dagelijkse reiniging van het toilet. Volg de gebruiksaanwijzing van het product en vergeet niet dat het alleen in het toilet mag worden gebruikt. Indien toiletreiniger en andere chloorhoudende of bijtende reinigingsmiddelen in contact komen met de toiletzitting en de scharnieren, kan dit schade en corrosie veroorzaken. Daarom is het aanbevolen de toiletzitting recht te laten staan totdat alle toiletreiniger weggespoeld is.

Strepen in het toiletcloset

Indien er kalkaanslag of gele strepen in het toilet te zien zijn, kunt u een puimsteen of een mengeling van zachte zeep en azijn (1:1 verhouding) gebruiken om de kalk te verwijderen. Sproei de mengeling op de strepen en laat ze een uurtje inwerken. Schrob de mengeling dan met een natte spons weg en spoel het toilet.

Hoe een toilet schoonmaken – buitenkant

Wanneer u de rest van het toilet schoonmaakt, gebruikt u een reinigingsproduct op basis van zachte zeep. Indien u een lift-off toiletzitting hebt, verwijder dan de zitting om het volledige toiletcloset gemakkelijker te kunnen schoonmaken. Reinig de toiletzitting met dezelfde mengeling van zeep en azijn. Het is belangrijk dat er geen vocht op de toiletzitting of de scharnieren achterblijft. Beëindig daarom de reiniging door de toiletzitting en de scharnieren met een zachte doek droog te wrijven.

 

Haarman werking softclose