Douchen een moment van pure rust

Douchecabine, hoe druk u het ook heeft, één moment op de dag is helemaal van uzelf. Onder de douche wordt u niet gestoord door telefoon, e-mail en Twitter. Het gevoel van pure rust kunt u zo groot maken als u zelf wilt. Vrijwel alles kan en met een uitgekiende voorbereiding is een luxe douche voordeliger dan u denkt! douchecabine

De huidige generatie douchecabines zijn vrijwel allemaal van gehard veiligheidsglas en voorzien van een anitkalk laag, de profielen zijn in diverse kleuren leverbaar maar ook kan er worden gekozen voor douchecabines zonder profiel. Douchebakken worden vrijwel niet meer toegepast deze hebben plaats gemaakt voor douchevloeren al dan niet voorzien van een douchgoot. Kies een douche die bij uw persoonlijke voorkeuren past: een douchecabine of inloopdouche, een regendouche of een douchepaneel, een eenvoudige handdouche of één met diverse stralen?

Er zijn diverse mogelijkheden als het op douchen aankomt.

Er zijn diverse mogelijkheden als het op douchen aankomt. Met een douchecabine kan uw badkamer optimaal worden ingedeeld en voldoet deze aan de meest uiteenlopende wensen op het gebied van renovatie en stijl. Wat de douchecabine zo uniek maakt is niet alleen het onderhoudsgemak, maar ook het multifunctionele en sensorische karakter dat van deze douchecabines werkelijke designobjecten maakt. Verwen uzelf met een onvergetelijk relaxmoment.

 

Bent u al geïnteresseerd? Bij Haarman geven wij u graag meer uitleg en informatie over douchecabines en komen vrijblijvend langs voor een offerte.