Inloopdouche

Denkt u erover om uw badkamer aan te passen zodat u weer veilig en comfortabel kunt douchen? Een inloopdouche zou een goede oplossing kunnen zijn.

U kunt veilig in- en uitstappen in de inloopdouche. Dit model kan uw huidige douchecabine of bad met perfecte afwerking vervangen omdat het leverbaar is in verschillende maten. Bovendien kunt u kiezen voor halve deuren en een inklapbare stoel zodat u ook zittend kunt genieten van het douchen in de inloopdouche.

Haarman kan u adviseren over Inloopdouches en douchevloeren.

Eén van de pluspunten van deze oplossing is dat u de mogelijkheid heeft om de douche exact naar uw eigen wensen te ontwerpen door de verschillende elementen met elkaar te combineren.

inloopdouche
inloopdouche

De inloopdouches zijn niet aan alle zijden afgesloten zoals de douchewanden maar vormen een doucheruimte waar je zo in en uit kunt lopen. De inloopdouche is elegant en geeft uw badkamer een geraffineerde en eigentijdse uitstraling. Aangezien u de inloopdouches helemaal naar uw eigen voorkeur kunt samenstellen kunnen de  inloopdouches worden afgestemd op elke smaak. Het resultaat: de stijl van de badkamer komt prachtig tot zijn recht door de inloopdouche die van uw badkamer een functionele ruimte van hoge kwaliteit maakt.

 

Wij geven u graag meer uitleg en informatie.

Bel 053 4324476 en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een offerte.