Nooit meer koude voeten

De warmte van vloerverwarming is erg aangenaam. De straling vanuit de gehele vloer zorgt voor een gelijke warmteverspreiding over de gehele badkamer. Haarman kan u adviseren bij uw keuze

vloerverwarming
Nooit meer koude voeten als u uw douche of bad uit stapt. Dat is genieten van de luxe van vloerverwarming. Elektrische vloerverwarming is eenvoudig in te stellen middels een programmeerbare klokthermostaat, vooral in de winter is het erg fijn om niet langer op een koude ondergrond te staan. En daarbij is elektrische vloerverwarming soms een goed alternatief voor een radiator. Hiermee bespaart u ruimte aan de muur. Vooral fijn voor de wat kleinere badkamer.

Elektrische vloerverwarming is eenvoudig in te stellen

Klassieke vloerverwarming met water kan alleen als uw CV-installatie voldoende capaciteit heeft en er genoeg ruimte is voor de leidingen. Elektrische vloerverwarming kan in vrijwel elke situatie. Belangrijk voordeel van elektrische vloerverwarming is dat deze óók werkt in het voor- en naseizoen, als de gewone CV-installatie uit is.

 

https://youtu.be/FzGH1e7p8qA

Bent u al geïnteresseerd? Bij Haarman geven wij u graag meer uitleg en informatie over radiatoren en komen vrijblijvend langs voor een offerte.